Känsla idag & igår


Igår


image3
image4
Idag ---------------------------->












McDreamy var helt off idag. Doesn't like me anymore :(
Ska ta bussen till pianot nu. Berättar mer när jag kmr tbx ikväll. Kram

What I wish is ,4 him 2 luv me          
image5



Andra inlägget

Hejsan! Det här är då mitt andra inlägg :) Den här coola bloggen ska mest handla om mode, outfits, shopping, kändisar, skvaller, o så.

Det kommer ta lite tid innan jag uppdaterar sidan med bilder, press, intressant text och andra fiffiga grejer. Måste vänja mig vid det hela, allt nytt ju :-) Men å andra sidan har jag lätt att lära mig saker, så det kommer inte ta så lång tid!

Har så mycket att säga och berätta! Ska ta mig tid inom snar framtid å berätta lite om mig själv, vem jag är, vad jag gillar och sånt! Så vi får väl se hur det här kommer bli! Längtar till jag får sätta igång och skriva och visa er mina klädesplagg, inspiration och andra häftiga saker som jag går runt och funderar på!

Ska ta nu och fixa listorna i Ipoden och sen blir det naptime! Imorgon fixar jag blogg-presentationen och lägger upp bilder på outfits jag har haft på mig under veckan. Plus lägger jag upp före- och efter bilder på när jag tonade mitt hår! Trevligt, då har ni något att se fram emot över! Ha det fint ! Over and out! =)

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0